6 STERREN WONEN, NU

Welkom bij het 6 STERREN Appartementen complex Groenstaet aan de Sportlaan 83 te Gouda

Achter de mooie groene gevels/façades van het Groenstaet gebouw, treft u nog veel meer moois aan. Groenstaet heeft achter deze zo stijlvol ontworpen gevels, waar eigenlijk alleen maar “voorgevels” zijn, zoveel meer dan dat, Groenstaet herbergt meer dan 1500 m² aan; een  Lenny Kuhr binnenplein, het Liesbeth List park/ daktuinen, terrassen, Grand Café, met plaats voor wel 150 bezoekers, dus altijd plek, podia, een serre een kas.

Met een “vers” keuken die u van ‘s-ochtends 9 tot ‘s-avonds 10, u alles op de tafel serveert (menu), u het ook aan huis geserveerd kunt krijgen. Een Grand Café alwaar u met uw partner, vrienden, de dag kunt beginnen, of ‘s-avonds met uw genodigden een 4 gangen diner kunt nuttigen.

Groenstaet is niet ALLEEN MAAR een mooi appartement, in Groenstaet woont u niet alleen, een leeftijd bestendige woning, comfortabel voor alle “gewoontes” die u nu heeft maar ook straks weer anders gaat zien. In de directe omgeving uw supermarkt, uw sportvereniging, uw apotheek, de bus, en nog anders, de elektrische deelauto’s 3 stuks waarmee wij minimaal 15 Groenstaet gebruikers mee kunnen bedienen.

U woont, leeft en beleeft een 6 STERREN GEVOEL, u maakt deel uit van de VWG (Vereniging Woongroep Groenstaet) alwaar u met uw medebewoner tal van activiteiten in en op het gebouw kunt organiseren, van een koffie uurtje tot een cursus schilderen in de serre, een lezing op het Lenny Kuhr plein, het organiseren van het 1 maandelijkse muziek-podium-kleinkunst weekend in het Grand Café. Het gezamenlijk bewerken van de groente daktuin, alwaar de bijenkorven, de boomgaard (appels & peren) de wildbloem borders de kruiden/ moestuin een vorm kunnen krijgen.

Wonen op Groenstaet is niet zomaar wonen en doen, een levensloop bestendig appartement, wooncomplex, met 59 levensloopbestendige luxe appartementen, waar ook Groenstaet DeLux, 24 onzelfstandige woonruimten van ca. 35 m² tot ca. 60 m² op de begane grond etage aanwezig zijn met een 24 uurs hulppost waarvan alle Groenstaeters gebruik van kunnen maken.

U woont, u beleefd, en natuurlijk niet te vergelijken met uw waarschijnlijk ook wel zeer mooie woning, waar u al jaren aan gewent bent, de overstap naar Groenstaet geeft u weer meer armslag en mogelijkheden, die u op een latere leeftijd toch wat lastiger kunt doen, maar in Groenstaet kunt u dit uitstekend ondervangen. In vrijwel alle opzichten, Groenstaet is een beleving, heeft de charme van een luxe hotel, geeft u meer comfort, welke noodzakelijk gaat worden op latere leeftijd, maar waarvan de kosten, vaste lasten u reuze mee zullen vallen.

Groenstaet is echt ENIG in zijn soort, is niet zomaar bedacht. Het appartementen complex fungeert als een klein dorp. Gebouwd naar de nieuwste normeringen, uw verwarming is gasloos, dus niets meer op GAS, u krijgt hiervoor een comfortabele warmtepomp voor terug, die u in de zomer het huis koel houd (dus eigenlijk een NATUURLIJKE airco) die uw huis comfortabel warm houd in voor- en najaar en de winterperiode.

Kom wonen op Groenstaet, uw omgeving bent uzelf  samen met de VWG, u bent in de kortste keren terug in uw oude woonomgeving om daar nog eens een herinnering op te halen, maar misschien nog meer om uw Groenstaet ervaring te vertellen. Kom wonen op Groenstaet, een (weer) mooie toekomst in uw leven. Het kost u echt niet zoveel om in Groenstaet te wonen, de opbrengst van uw huidige mooie huis zal toereikend zijn om comfortabel  te kunnen genieten van de volgende uitdaging. U jarenlange woonbeleving, 20 jaar? 32 jaar? Misschien wel veel langer? Groenstaet ontzorgt u!

Kopen van een Groenstaet appartement?, natuurlijk, kom langs, maak een telefonische afspraak met Groenstaet Makelaars op de Korte Vest 17 te Gouda, en combineer dit met een lunch? Op de mooie historische Markt en Stadhuis. Parkeren is bij ons om de hoek. Onze financieël adviseur is er om u alle mogelijkheden voor een aankoop duidelijk en inzichtelijk te kunnen maken. Op de GROENSTAET MAKELAARS WEBSITE, (u kunt vanuit groenstaet.nl direct door naar deze site!) heeft onze Hypotheek adviseur alvast een 3 tal financieringsvoorbeelden met alle “lasten” voor u uitgerekend en kort en bondig voor u neergeschreven.

Ik denk dat u nu veel meer en direct de mogelijkheden van uw verhuizing naar Groenstaet kunt bewerkstelligen. De marktwaarde van uw huidige woning zal u misschien verassen (in positieve zin) Een overstap maak je natuurlijk niet even zomaar, met Groenstaet hoeft u zich daarover echt geen zorgen te maken. Groenstaet is er echt geheel voor u! De verkoop is vanaf half oktober 2021 gestart.

Maak vrijblijvend een afspraak op ons “mooie” Groenstaet kantoor te Gouda.

Mocht u het even te ver vinden, dan kunt u ook bij onze collega Makelaars van Huysvisie in Rotterdam terecht. Het adres vindt u achterin de Groenstaet brochure op de groenstaet.nl website.

De makelaars verwelkomen u graag en helpen u met al uw vragen

Met vriendelijke groeten,

Fred Hegie   Groenstaet