Financiering

Er komt veel kijken bij het kopen van een huis. Zo wilt u weten wat uw financiële mogelijkheden zijn en welke maandelijkse woonlasten daarbij horen. Bij het afsluiten van een hypotheek is niet alleen uw huidige situatie van belang. Zo zullen rente, inkomen en fiscale regelingen tijdens de looptijd van uw hypotheek veranderen. Daarom hecht Groenstaet Makelaardij veel waarde aan een betrouwbaar en onafhankelijk hypotheekadvies dat past bij uw wensen, nu en in de toekomst.

Groenstaet Makelaardij heeft een eigen erkende hypotheekspecialist in dienst die precies weet welke lening binnen uw budget valt. Door nu goed te oriënteren, geniet u straks zorgeloos van uw woning. U kunt met onze financieel adviseur in gesprek om helder inzicht te krijgen in de best passende hypotheekoplossing. Niet alleen het eerste gesprek is gratis maar als u door ons uw hypotheek laat regelen en als u in loondienst bent, dan verzorgen wij voor u het eerste jaar de belastingaangifte ook gratis.

Hypotheekmogelijkheden

Laat ons uw hypotheeklasten berekenen!

Bij de Groenstaet-hypotheekadviseur kunt u vrijblijvend uw hypotheeklasten laten berekenen. Wilt u het verschil weten bij verschillende hypotheekvormen en verschillende hypotheekverstrekkers? Door ons meer te vertellen over uw persoonlijke situatie in 2021 kunnen we uw hypotheeklasten nauwkeurig berekenen en u goed financieel advies geven. Welke hypotheekvorm past het beste bij uw situatie of is dat misschien een combinatie van hypotheekvormen? Hebt u een keuze kunnen maken? Dan kunnen we de hypotheek ook direct voor u aanvragen en afsluiten. Zo helpen we u uw droomhuis te realiseren. Verder kunnen we u adviseren bij het regelen van de verzekeringen.

De netto bedragen hangen sterk af van diverse zaken, onder andere hypotheekverleden en de hoogte van het inkomen. In de drie onderstaande berekeningen is rekening gehouden met een rente vaste periode van 20 jaar vast, er kan uiteraard ook voor andere rentevast periodes worden gekozen, er zijn zelfs mogelijkheden om de rente levenslang rente vast te zetten. Er zijn ook mogelijkheden om de lening zonder aflossing te regelen. Wij hebben 3 voorbeelden gemaakt:

Voorbeeld 1:

U koopt een Groenstaet-appartement van € 535.000,00 inclusief meerwerk. U heeft een woonhuis met een overwaarde van € 295.000,00 of eigen geld. Rekening houdend met bijkomende financieringskosten, dan is er een hypotheek van rond de € 250.000,00 nodig. Uitgaande van een aflossingsvrij hypotheek, zal de bruto maandlast rond de € 383,00 uitkomt. Er zijn uiteraard nog bijkomende maandelijkse kosten (bijvoorbeeld voor lift en onderhoud) de VVE ca € 245,00, warmtepomp (service- en vervangingskosten na 15 jaar) ca € 95,00 en energie ca € 85,00 de gemeentelijke zaakbelasting (onroerende zaakbelasting eigendom, afvalstoffen, rioolheffingen) rond de € 110,00 per maand. De kosten van de VWG bedragen rond de € 10,00 per maand. Dit zijn puur inschattingen en kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Voorbeeld 2:

U koopt een Groenstaet-appartement van € 550.000,00 inclusief meerwerk. U heeft een woonhuis met een overwaarde van € 475.000,00 of eigen geld. Rekening houdend met bijkomende financieringskosten, is er een hypotheek van rond de € 100.000,00 nodig. Hierdoor wordt de bruto maandlast rond de € 129,00. Er zijn uiteraard nog bijkomende maandelijkse kosten (bijvoorbeeld voor lift en onderhoud) de VVE ca € 245,00, warmtepomp (service- en vervangingskosten na 15 jaar) ca € 95,00 en energie ca € 85,00 de gemeentelijke zaakbelasting (onroerende zaakbelasting eigendom, afvalstoffen, rioolheffingen) rond de € 110,00 per maand. De kosten van de VWG bedragen rond de € 10,00 per maand. Dit zijn puur inschattingen en kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Voorbeeld 3:

U koopt een Groenstaet-appartement van € 450.000,00 inclusief meerwerk. U heeft een woonhuis met een overwaarde van € 270.000,00 of eigen geld. Rekening houdend met bijkomende financieringskosten, is er een hypotheek van rond de € 200.000,00 nodig. Bij een geheel aflossingsvrij hypotheek zal de bruto maandlast rond de € 287,25 gaan bedragen. Er zijn uiteraard nog bijkomende maandelijkse kosten (bijvoorbeeld voor lift en onderhoud) de VVE ca € 245,00, warmtepomp (service- en vervangingskosten na 15 jaar) ca € 95,00 en energie ca € 85,00 de gemeentelijke zaakbelasting (onroerende zaakbelasting eigendom, afvalstoffen, rioolheffingen) rond de € 110,00 per maand. De kosten van de VWG bedragen rond de € 10,00 per maand. Dit zijn puur inschattingen en kunnen geen rechten aan worden ontleend.

groenstaet mini auto