Groenstaet DeLux

“Voor de vitale ouderen die zelfstandig willen wonen, maar die beseffen
dat hun zorgbehoefte langzaam zal groeien.”

• 24 ruime units met zorg op maat (onzelfstandig)
• Uitstekend geschikt voor echtparen
• Gevarieerd activiteitenaanbod
• 24-uurszorg faciliteiten
• Professionele maaltijdservice
• 2-kamer woningen

De luxe voorziening herbergt 24 ruime units met zorg op maat (onzelfstandig), verspreid over de begane grond van het Groenstaet Wooncomplex. Op deze unieke plek kunt u in alle rust en ruimte wonen met passende zorg. Zorg wordt op maat gefaciliteerd, ieder mens is uniek,
en daarmee uniek in haar zorgbehoefte.

Inschrijven voor één van de 24 Groenstaet deLux woning is mogelijk!

Indeling

Het pand is zeer ruim van opzet. De brede gangen geven een ruimtelijk gevoel en komen de mobiliteit ten goede. De units zijn onder andere voorzien van brede deurposten, verlaagde drempels en een aangepaste douche die de levensloopbestendigheid waarborgen. In de gemeenschappelijke woonkamer kunt u de gezelligheid opzoeken, een krantje lezen of bijpraten met medebewoners en wanneer u toe bent aan rust trekt u zich lekker terug in uw ruime tweekamer unit. De tweekamer units variëren in oppervlakte tussen 30 m2 en 56 m2 . Elk appartement bestaat uit een woonkamer, een slaapkamer, een kitchenette (pantry) en een luxe badkamer met douche en toilet. Door het hele gebouw is rekening gehouden met het welbevinden van de bewoners en de levensloopbestendigheid.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Woonconcept Delux

 

Groenstaet deLux is een woonconcept dat zich richt op vitale ouderen die zelfstandig willen wonen, maar die beseffen dat hun zorgbehoefte langzaam zal groeien. Het idee is ontstaan vanuit het feit dat de overheid van de burger verlangt dat men steeds langer thuis woont. Talloze verzorgingstehuizen worden of zijn inmiddels al gesloten.

Dat onze bewoners zo lang mogelijk de regie over hun eigen leven voeren vinden wij belangrijk.

Wij zorgen tevens voor een zinvolle dagbesteding door een ruim activiteitenaanbod aan te bieden zoals bewegen op muziek, yoga, lezingen en muziek-en filmmiddagen. Daarnaast faciliteren wij de schoonmaak van uw appartement en de gemeenschappelijke ruimte. De wasserette service zorgt ervoor dat uw kleding gewassen wordt en de professionele keuken kan u voorzien van heerlijke maaltijden: ontbijt, lunch en diner.

Zorgspecialisten kunnen bij u thuis komen of in de daarvoor bestemde behandelkamers, uw woning kan tevens voorzien worden van een persoonlijk alarmeringssysteem.

In de gemeenschappelijke woonkamer ligt altijd een krantje of een tijdschrift en één keer per maand komt de kapper langs op locatie zodat u er weer op uw best uitziet.

Groenstaet deLux

Groenstaet deLux is een woonconcept dat zich richt op vitale ouderen die zelfstandig willen wonen, maar die beseffen dat hun zorgbehoefte langzaam zal groeien.

Inschrijven

Het aanbod van de deLux appartementen zijn op onze website te zien.

Met behulp van de de interactieve plattegrond kunt u alle 24 woningen apart bekijken.

Appartementen

Het aanbod van de deLux appartementen zijn op onze website te zien.

Met behulp van de de interactieve plattegrond kunt u alle 24 woningen apart bekijken.

Modelwoningen

Bekijk de modelwoningen.