51 levensloopbestendige appartementen bestemd voor de verkoop. In oppervlakte variërend van 73 m² t/m 122 m², In prijs variërend van €369.000 tot €650.500 v.o.n. 8  levensloopbestendige appartementen bestemd voor de verhuur. In oppervlakte circa 73 m², prijs op aanvraag.

Toewijzing

De woningen worden toegewezen op basis van financiële gegevens en de aangegeven woningvoorkeuren. Vul het formulier daarom zo volledig mogelijk in. Krijgt u een woning toegewezen dan neemt één van de betrokken makelaars contact met u op om een eerste gesprek in te plannen. De overige kandidaten ontvangen een email waarin staat dat ze voor nu geen woning toegewezen krijgen.

Als er vanuit de doorgegeven voorkeuren geen bouwnummer meer beschikbaar is dan wordt u op de reservelijst geplaatst. Valt een optant af, dan biedt de makelaar de woning opnieuw aan op basis van de reservelijst, mits het vrijgevallen bouwnummer als voorkeur is opgegeven.

Verkoopgesprekken

Op het moment dat u hoort dat u een woning toegewezen hebt gekregen, wordt er zo spoedig mogelijk een eerste gesprek ingepland met de desbetreffende makelaar. Tijdens dit eerste gesprek wordt allereerst de financiële situatie nader bekeken, om te checken of de aankoop van de woning financieel haalbaar is. Tevens neemt de makelaar het proces van de aankoop van de woning met u door en samen werpen jullie een eerste blik op de (concept)contractstukken. Na dit gesprek zal de verkoopinformatie, bestaande uit verkooptekeningen, technische omschrijving en koop- en aannemingsovereenkomst aan u worden overhandigend. Aan de hand van deze informatie kunt u een weloverwogen besluit nemen of u overgaat tot aankoop.

In onze “Groenstaet Woonwinkel” aan de Korte Vest 17  te Gouda bent u van harte welkom. Wij adviseren u niet alleen over een koop of huurappartement, maar helpen u ook met de verkoop van uw eigen woning, uw hypotheek, verzekering, belasting opgave en de taxatie van uw huidige woning. Het kopen van een appartement in Groenstaet is nu door de lage rentestand eenvoudiger dan een viertal jaren geleden, de verkoop van uw eigen woning is ook eenvoudiger in de huidige markt. Het eventueel bijlenen kost u niet te veel, het ooit moeten verkopen van uw Groenstaet appartement zal al helemaal geen probleem zijn.

Inschrijven


    janee


    janee


    janee


    janee


    koophuur