Over Groenstaet Makelaardij

Ons kantoor Groenstaet Makelaardij doet het net even anders! Wij onderscheiden ons met onze transparante, betrouwbare en eerlijke werkwijze. Wij doen wat wij zeggen, en wij zeggen wat wij doen. Die echte aanpakkersmentaliteit zit in ons bloed. Wij zijn uw bondgenoot tijdens het hele koop- of verkoopproces. Wij doen er alles aan om uw huis tegen de beste prijs te verkopen zonder dat wij het menselijke aspect uit het oog verliezen. Hoe wij dat doen? Door de tijd te nemen én naast u te staan met een eerlijk advies. Wij werken voor particulieren en ontwikkelaars. Door deze brede scope zijn wij van alle markten thuis en die kennis zetten we met plezier voor u in. Graag vertellen wij u meer over onze werkwijze en zijn u graag van dienst.

Onze diensten

verkoop

Verkoop

Kiest u voor Groenstaet Makelaardij als uw persoonlijke verkoopmakelaar dan ontzorgen wij u tijdens het gehele verkoopproces, van de keuze voor de juiste en verkoopstrategie tot en met de overdracht van uw woning. Met onze transparante en eerlijke aanpak maken wij de verkoop van uw woning een succes.

Lees meer
financieel

Financieel

U kunt met onze financieel adviseur in gesprek om helder inzicht te krijgen in de best passende hypotheekoplossing. Niet alleen het eerste gesprek is gratis maar als u door ons uw hypotheek laat regelen en als u in loondienst bent, dan verzorgen wij voor u het eerste jaar de belastingaangifte ook gratis.

Lees meer
groenstaet mini auto